blog

Over webdesign, webdevelopment en grafisch ontwerp. We delen wat we weten.

Niels-blog

Niels komt ons team versterken

We hebben weer een nieuwe aanwinst. Vanaf juli komt Niels ons team versterken als front-end én back-end developer. Voordat hij begint hebben we hem natuurlijk even een aantal belangrijke vragen gesteld. Meet Niels!

WordCamp Europe 2016

WordCamp Europe 2016 dag 2: “Code is poetry”

Na een succesvolle eerste dag WordCamp Europe in Wenen zijn we nieuwsgierig naar dag twee. Talks over accessibility, responsive typografie, privacy, en de REST API staan onder andere op het programma. De highlights hebben we samengevat.

WPEU 2016

WordCamp Europe 2016 in Wenen

Vorig jaar was het Sevilla, dit jaar zitten we in Wenen met het hele team voor WordCamp Europe 2016. Na een dagje zon, sightseeing, schnitzel, bier en 19.000 op de stappenteller zijn we klaar voor de WordCamp Europe bubbel.

Niet lullen, maar doen!

We waren aanwezig op het Digital Marketing Live! event van Emerce. Lees hier meer over de talk van Ingmar de lange, hoe ‘Digitaal de funnel op z’n kop zet’.

Privégegevens

“Nederlanders vinden dat ze weinig terugkrijgen voor delen van gegevens”

Uit het Privacy Onderzoek 2016 van onze klant DDMA blijkt dat driekwart van de Nederlanders geen problemen hebben met het delen van hun gegevens, maar een veel groter deel heeft het gevoel dat ze daarvan niet echt profiteren. Een herkenbaar onderwerp. Zo publiceerde ‘onze’ Michiel, een opiniestuk over dit onderwerp op Emerce. Wat ontstond als een discussie over de cookiewet eindigde met de vraag hoeveel onze privégegevens eigenlijk waard zijn? De cookiewet in een breder perspectief: betalen met privégegevens.

Ronald uitgelicht

Ronald: onze stoelmasseur!

Maandelijks kijken we uit naar de eerste donderdag van de maand. Smachtend wachten we op het moment dat Ronald Havermans hier de deur binnenloopt met zijn grote rugtas. Dat is namelijk het moment waarop Ronald zijn massagestoel uitklapt en we even helemaal tot rust kunnen komen.

DIA awarduitreiking

Geen DIA, wel een mooi feestje

Met Autotaalglas.nl was Level Level genomineerd voor een DIA 2016 in de categorie eCommerce. We hebben geen award mee naar huis genomen, wel een toffe avond gehad.

Martijn-blog

Maak kennis met onze stagiair Martijn

Het komende half jaar is de twintigjarige Martijn uit Oss bij Level Level zijn frontend skills verder aan het ontwikkelen tijdens zijn stage van de opleiding Interactief Vormgeving. Vijf vragen voor Martijn.