Heerlijk die uitdaging: alle facetten binnen je online strategie laten samenkomen in één product dat op alle schermformaten en apparaten een perfecte indruk maakt.

Case Grafimediacao

Grafimedia cao vernieuwd

Voor onze klant ROGB (Raad van Overleg Grafimediabranche) hebben we de nieuwe website grafimediacao.nl ontwikkeld. Op deze site vinden zowel werkgevers als werknemers in de grafische industrie de nodige informatie over de CAO voor de Grafimedia.

Mobiele campagnesite Cordaid

Campagnesite Cordaid

Voor de RTL Boulevard campagne van Cordaid ontwikkelden wij binnen de Cordaid WordPress Multisite een multi inzetbaar template met dynamische en contextuele elementen.

DDMA - Level Level Rotterdam

DDMA

DDMA is al sinds 2010 klant van ons. Voor DDMA hebben we een nieuwe flexibele WordPress website ontwikkeld.

Cordaid

Begin dit jaar hebben we de website van Cordaid responsive gemaakt en omgezet naar WordPress.

NEP Worldwide

Per 1 januari 2016 heeft NEP Group INC. het Nederlandse bedrijf DutchView Infostrada overgenomen. Wij mochten de meertalige corporate website ontwikkelen.

Elsevier

Elsevier.nl; Hét voorbeeld van hoe je met WordPress een maatwerk platform kan realiseren. Visueel aantrekkelijk, geoptimaliseerd voor de redactie en gekoppeld aan alle interne systemen.

Autotaalglas.nl

Sinds de lancering van de nieuwe website van Autotaalglas.nl is het aantal online schademeldingen verdubbeld. Daar zijn we stiekem best een beetje trots op.

Nieuws.nl

Nieuws.nl is een responsive MultiSite met focus op content en met ruimte voor advertising.

Nic. Oud

Corporate website voor marktleider in direct mail. Historische kracht en vooruitstrevende visie gecombineerd in één uniforme look and feel.

New Scientist

Wetenschappelijke artikelen New Scientist nu ook in Nederland online. Op je tablet, smartphone én desktop.