A day in the life of Level Level – Content componeren met Megan.

Geschreven door Megan Leber

Deze tegeltjeswijsheid zien wij natuurlijk het liefst te koop bij de Xenos, maar je ken nie alles hebben hè. Een baan bij ons daarentegen wel! Hoe is het leven bij Level Level? In serieuzere taal: hoe is het om bij ons te werken?

De komende weken interview ik een aantal collega’s hierover. Wie ben ik? Ik stel mezelf even voor in ons eerste blog!

Aangenaam!

Hi! Ik ben Megan en ben sinds augustus content marketeer bij Level Level. Ik houd me voornamelijk bezig met het schrijven van toffe content. Wat hebben wij voor mooie opdrachten gedaan? Wat zeggen we (niet) op social media? Zijn onze teksten toegankelijk? Ik houd daarbij de brand voice van Level Level goed in de gaten. En werk natuurlijk samen met collega’s en opdrachtgevers om informatie te verzamelen en feedback te vragen!

“Laat maar zien”

Moest ik erg wennen aan mijn nieuwe baan? Nou, wennen is een groot woord hoor. Ik was eigenlijk vooral blij verrast dat iedereen zo positief en gemotiveerd is! Als er een probleem is schiet één van je collega’s je meteen te hulp. Ook krijg je best snel de vrijheid om dingen uit te proberen. “Ga het maar doen, laat maar zien!” Doe je het goed, dan krijg je die waardering te horen. Kan iets anders of moet er iets verbeterd worden? Dan hoor je dat ook. Lekker Rotterdams: zeggen waar het op staat. Daar houd ik van!

Wie zit er vandaag op kantoor?

Het gekste is eigenlijk dat ik ben begonnen met werken in “de coronatijd”, zoals men dat noemt. Het inwerken gaat dan toch iets anders en je zit niet met al je nieuwe collega’s tegelijk op kantoor. Toch werd ik goed ontvangen, zelfs een werklaptop lag al voor me klaar! Ilse (onze Office Manager) heeft me rustig van alles uitgelegd. We hebben ook een gedeelde agenda waarin je kunt aangeven wanneer je naar kantoor komt. Zo houdt iedereen rekening met elkaar. Thuiswerken kan ook gewoon! Inmiddels heb ik al een hoop collega’s “live” leren kennen en zelfs al een spontane game-avond met pizza op kantoor meegemaakt! 🙂

Skills ontwikkelen met een lekker bakkie pleur

Wat ik nu al heel erg merk is dat ik hier de ruimte krijgt om meer te leren en zo m’n skills te ontwikkelen. Wil ik bijvoorbeeld mijn kennis over het een bepaald onderwerp verbreden, omdat dat mij kan helpen mijn werk beter te doen? Dan kan ik dit bespreekbaar maken en kijken we samen naar de opties. Iedereen wordt hier gehoord en gezien. De lijntjes zijn kort en je kunt iedereen aan z’n mouw trekken (of Slacken ?). Oja en we hebben goeie koffie van Schot Koffie, voor de koffiesnobs onder ons. ☕️

Als je houdt van aanpakken, denken in oplossingen en lekkere Rotterdamse humor, kijk dan gewoon even of we vacatures open hebben staan!

Benieuwd naar wat een developer bij Level Level doet? Dat komt goed uit, volgende keer interview ik één van onze developers: Menno!

Enthousiast geworden over Level Level?

Tof! Bekijk of wij op dit moment vacatures open hebben staan.