WordPress

We lopen al jaren voorop als het gaat om WordPress, het grootste CMS ter wereld en ons ‘weapon of choice’.

Wij werken niet met standaard thema’s. Webdesign is een ambacht. Daarom leveren wij alléén hoogwaardig maatwerk.

Dat, in combinatie met de mogelijkheden van WordPress, resulteert in websites die in alle wensen voorzien en op alle apparaten perfect werken. Dat doen we voor kleine én grote organisaties. Neem bijvoorbeeld ABN AMROCordaidBusiness Insider Nederland, We Own Rotterdam of één van de vele andere WordPress websites die we hebben gelanceerd.

WordPress is ook voor grote organisaties

Het idee dat WordPress alleen of vooral goed werkt voor blogs, is al jaren achterhaald. Denk aan BBC America, Usain Bolt, Phone.com of het door ons ontwikkelde Autotaalglas. Of je nu een blog, een corporate website of een webshop wil neerzetten, het kan met WordPress. Geen wonder dat inmiddels 23% van het totale internet op WordPress draait.

WordPress biedt oneindige mogelijkheden en wij weten precies hoe we daar maximaal gebruik van kunnen maken. Daarom converteren onze websites beter, zijn ze zo veilig als een bunker, is het beheren en publiceren van content eenvoudiger en blijven bezoekers langer hangen.

Gericht op conversie

Of het nu gaat om het invullen van een contactformulier, het verkopen van een product of het downloaden van een whitepaper, conversie is voor elke organisatie belangrijk. Zonder conversie geen business en dat realiseren wij ons maar al te goed. Daarom ontwerpen wij websites die bezoekers op een intuïtieve manier naar de juiste plekken leiden.

Superveilige websites

WordPress kent talloze plugins, maar niet alle plugins werken even goed of zijn even veilig. Wij weten exact welke plugins we moeten gebruiken. Bovendien zorgen wij dat al onze klanten de nieuwste versie hebben draaien, ook van WordPress zelf. Verder zijn er nog een aantal andere technieken om de veiligheid naar een topniveau te brengen. Technieken waar klanten als ABN AMRO Insights, EY (voorheen Ernst & Young) op vertrouwen.

Soepel en efficiënt content management

De redacties van Business Insider Nederland, SOMO én ABN AMRO besparen zeeën van tijd door de duidelijke, efficiënte manier waarop we het WordPress CMS hebben ingericht. We vinden het een uitdaging om het publiceren en beheren van content zo gemakkelijk mogelijk te maken. Organisaties kunnen dan meer content publiceren en houden meer tijd over voor andere zaken.

‘Stickyness’

Bezoekers op je website krijgen is één ding, maar hoe zorg je ervoor dat ze daar blijven? Wij verstaan de kunst van het ‘plakken’, ofwel ‘stickyness’. Door de juiste content op de juiste momenten en op de juiste plekken in het vizier van bezoekers te plaatsen, blijven bezoekers langer op je website. Dat resulteert in meer naamsbekendheid, leads, sales, etc.

Kennis maken? Neem contact op