Bezoeker, spreker en Gold Sponsor WordCamp NL

Het is weer bijna zo ver: In het weekend van 26 en 27 september komen WordPress experts bijeen tijdens WordCamp NL in Utrecht. Natuurlijk zijn wij daar ook bij. Dit jaar niet alleen als bezoeker, maar ook als Gold Sponsor en spreker.

Gold Sponsor

Wij zijn dit jaar gold sponsor omdat we de open source community steunen. Dankzij de community zijn wij in staat om met WordPress super gebruiksvriendelijke maatwerk platformen te realiseren. WordPress is ooit gestart als blogging tool en is inmiddels uitgegroeid naar een volwaardig open source CMS voor grote maatwerk platformen. En dat allemaal dankzij die geweldige community.

Spreker: De case Nieuws.nl

En omdat we al jaren WordPress inzetten, hebben onze developers ook flink veel kennis in huis. Ook deze kennis delen we graag met de rest. Wat we weten, willen we delen. Tijdens WordCamp NL spreken wij daarom over de case Nieuws.nl. Nieuws.nl is een nieuwssite met focus op lokaal nieuws. Hiervoor hebben wij een WordPress Multisite ontwikkeld met 412 subsites, één voor elke gemeente in Nederland.

Nieuws.nl heeft een bereik van 1,9 miljoen unieke bezoekers en ruim 8 miljoen pageviews per maand. Het groeiende bereik en de ambitie om juist ook lokaal te groeien, zorgden voor de wens van een nieuwe website. Een responsive site die technisch en visueel van ‘deze tijd’ is; Een WordPress MultiSite met focus op content en met ruimte voor advertising.  Een mooi project waar veel verschillende disciplines bij elkaar komen en waarin we WordPress hebben gebruikt om maatwerk te leveren aan de front-end en back-end. Met veel liefde werken wij nog wekelijks aan de doorontwikkeling.

#WCNL tickets

Designer, developer of marketeer? Werk jij, op wat voor manier dan ook, met WordPress en lijkt het jou leuk om je kennis bij te spijkeren en te netwerken tijdens WordCamp NL?

Wij geven twee tickets weg. Wil jij een weekend ticket en iemand meenemen? Zet dan voor 26 en 27 september een groot kruis in je agenda. Volg dit linkje naar Facebook en tag op de foto de persoon die je mee wilt nemen. Donderdag 10 september zullen we de gelukkige winnaars vanaf WordCamp Kaapstad 🙂 bekend maken.

We zien je graag in Utrecht!